+CEG

+CEG > Benvinguda

Consell Esportiu del Gironès.

Us convidem a navegar per la nostra web i que pugueu descobrir el munt d’activitats físiques i esportives que són al vostre abast! No parem de bellugar-nos per promocionar l’Activitat Física i Esportiva carregada de valors, ganes i energia per posar el nostre granet de sorra per fer una societat més activa i saludable.

Ja teniu la vostra proposta? Som-hi! Si voleu, ens podeu acompanyar!

 

Horari d'atenció al públic

Dilluns i dimecres: matí de 9 a 14 hores i tarda de 15 a 18 hores

 Dimarts, dijous i divendres: matí de 9 a 14 hores 

 

 

Qui som?

El Consell Esportiu del Gironès (CEG), neix el 5 de novembre de 1980. És una entitat privada d’interès públic i social, sense ànim de lucre i amb personalitat jurídica pròpia. Es regeix pel Decret 267/1990 de 8 d’octubre de 1990 i, pel Text únic de la Llei de l’Esport, Decret Legislatiu 1/2000.

L’òrgan superior de participació i representació és l’Assemblea i està formada per entitats esportives, centres escolars i ajuntaments que participen de la pròpia activitat.

Comissió Directiva

L'actual Comissió Directiva, formalment constituïda el 2 d’octubre de 2019, està formada i estructurada de la següent manera:

PRESIDENTA

Anna M. Coll

Consell Comarcal del Gironès

VICEPRESIDENTA 1A

Ester Triadó

Fundació Ramon Noguera

VICEPRESIDENT 2N

Josep M. Santiago

Ajuntament de Sarrià de Ter

SECRETARI

Fermí Cunill

Ajuntament de Salt

TRESORER

Francesc Linares

Col·legi Pompeu Fabra

VOCAL

Albert Sabrià

UE Fornells

VOCAL

Carles Callol

AMPA Escola Verd

VOCAL

Ivan Bohigas

Ajunt. de Fornells de la Selva

VOCAL

David Boada

Escola Madrenc

VOCAL

Jaime Salas

Associació Girona Judo

Equip tècnic

Som un equip compromès, dinàmic i proactiu a qui li apassionen les activitats físiques i esportives. Al servei de la comarca des del 1980!

DIRECTORA

Elena Diez

CAP DE PROJECTES

Olga Casellas

COORDINADOR ACTIV.

Pau Hermoso

COORDINADOR GAME

Josep Corominas

ADMINISTRATIVA

Rosa Massot

ADMINISTRATIVA

Olga Garnatxe

Què fem?

Jocs Esportius Escolars de Catalunya – JEEC

Programa dirigit pel Consell Català de l’Esport, de la Secretaria General de l’Esport i l’Activitat Física, del Departament de Presidència de la Generalitat de Catalunya.

L’objectiu principal dels JEEC és promocionar un model d’esport escolar educatiu, recreatiu i competitiu, amb la finalitat de facilitar l’accés a la pràctica esportiva al màxim nombre de participants en edat escolar, fent-la compatible amb la transmissió de valors educatius i estructurant-la per grups d’edat en funció dels cicles d’ensenyament de primària i secundària.


Pla Català d’Esport a l’Escola – PCEE

Programa dirigit pel Consell Català de l’Esport, de la Secretaria General de l’Esport i l’Activitat Física, del Departament de Presidència i pel Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya.

L’objectiu principal del PCEE és incrementar la participació d’infants i joves en les activitats esportives fora de l’horari lectiu i a les instal·lacions dels centres educatius de primària i secundària.

 

***

Més enllà d’aquests dos grans programes, el CEG treballa arreu de la comarca altres programes de promoció de l’activitat física i esportiva amb el suport de la Diputació de Girona i el Consell Comarcal del Gironès; el Rodajoc, el Creaxarxa, La Grada Suma, la dinamització esportiva dels municipis...

Us convidem a navegar pel nostre lloc web i que descobriu tot el que teniu al vostre abast!

 

Contacta amb nosaltres.